Home > Nūhou > ʻO ka hoʻomakaʻana o ka Dyson aʻo iā Tris Covis Coch Technology.

ʻO ka hoʻomakaʻana o ka Dyson aʻo iā Tris Covis Coch Technology.

2023-10-24


ʻO kaʻenehanaʻo Dyston New TRISS COTER i ka hoʻomohalaʻana i ka hoʻomohalaʻana ma ke kahua o ka lole o ka honua. Hoʻolālāʻia kēiaʻenehana e hoʻonui i ka hana a me ka lōʻihi o nā huahana likeʻole, e hele mai ana mai nā hale hana hale i nā wahi kaʻa.


ʻO kekahi o nā noi nui o kaʻenehana Trison's Trison's Technology Technology i loko o kā lākou mea hoʻomaʻemaʻe. Ua hoʻopiliʻia ka coating i nā papahele o ka lepo o ka lepo lepo, nā kānana, nā kānana, a me nā cyclones. Kōkua kēia coating i ka lepo lepo a lepo, pale aku iā lākou mai ka hoʻopiliʻana i nā papa a me ka clogging i ka'ōnaehana. Ma muli o kahi hopena, mālama ka hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe i ka mana suction kūpono a me ka hana kūpono no ka manawa lōʻihi, hōʻemi i ka pono o ka mālama pinepineʻana a me ka hoʻomaʻemaʻe.

ʻO kekahi palapala noi o TRIS Cover Technology i loko o kaʻoihana hoʻokele kaʻa. Ua huiʻiaʻo Dyson me nā mea hana e pili ana i kēia hana e hoʻopili ai i nāʻano likeʻole, e like me nā mea elima Hāʻawi kaʻaha i ka papa pale pale e hoʻohuli ai i ka lepo, lepo, a me nā meaʻala, a me ka hoʻomahaʻana i ko lākou hana holoʻokoʻa a me nāʻula.

Ma kahi o nā hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe a me nā kaʻa kaʻa a me nā automtotive Kōkua ka coating i ka lepo lepo a me nā mea'ē aʻe, e mālama ana i nā mea hana maʻemaʻe a me ka maikaʻi.

ʻO ka holoʻokoʻa,ʻo Dyson's Trist Coor Cover Technology Mea hāʻawi i nā pono nui e hāʻawi i nā pono nui e like me nā mea e hoʻomaikaʻi ai, ka hanaʻana o nā huahana likeʻole. Ke hoʻolōʻihi nei kona mau noi ma waena o nāʻoihana he nui, e hana ana ia i kahiʻenehana Vissiable a me ka waiwai waiwai no ka hoʻonuiʻana i nā hana maʻamau.

Home

Product

Whatsapp

E pili ana iā mākou

Nīnau

E kāhea mākou iāʻoe

E hoʻopihapiha i nāʻike hou aku no laila e hiki ke hoʻopili pū meʻoe wikiwiki

Hua'ōlelo pilikino: He mea nui loa kāu pilikino iā mākou.ʻO kā mākou hui pū e hoʻolaha i kāuʻike pilikino i kekahi mauʻaeʻia.

Hoʻouna