Home > Nūhou > Ke kūʻana o ka Formorption o Formaldehyde e TrishydroxylaMintomethane (Tris)

Ke kūʻana o ka Formorption o Formaldehyde e TrishydroxylaMintomethane (Tris)

2023-10-24


ʻO ka hikiʻana o ka AdSorption o Formaldehyde e TrishydroxyMexyLexyLamyLamythamine


ʻO TRIS kahi mea maʻamau maʻamau ma biochemistry a me molecular biology, a ua hōʻikeʻia e loaʻa i kekahi mau mea hoʻolaha adsoprotion no kekahi mau mea kanu. Eia nō naʻe,ʻo Formalddehyde kahi mea hoʻohui lole collat ​​(voc) hiki ke maʻalahi maʻalahi ke maʻalahi i ka lewa.

Inā hoʻohanaʻiaʻo TRIS e like me ka buffer ma kahi hopena e pili ana i ka formaldehyde, e kōkua paha e hoʻopaʻa i ka ph a pale aku i ka diabeldehyde ma luna o ka manawa. Eia nō naʻe,ʻo ka papa mua no ka laweʻana i ka formaldehyde mai kahi hopena eʻoi aku ma mua o ka hoʻolahaʻana ma luna o TRIS.

No ka hoʻonuiʻana i ka hikiʻana o ka adsorption o TRIS no ka formaldehyde, e hoʻololiʻia a hana paha o nā tris. ʻO ka laʻana, e hoʻopili ana i kekahi mau pūʻulu hana a iʻole nanoportics ma TRIS e hiki ke hoʻomaikaʻi i kānaʻoihana AdSorption no Formaldehyde.

He mea nui ia e hoʻomaopopo inā eʻimi kūikawā anaʻoe i kahi waiwai me ka carbond kiʻekiʻe, e like me nā mea'ē aʻe e like me kēia.

Home

Product

Whatsapp

E pili ana iā mākou

Nīnau

E kāhea mākou iāʻoe

E hoʻopihapiha i nāʻike hou aku no laila e hiki ke hoʻopili pū meʻoe wikiwiki

Hua'ōlelo pilikino: He mea nui loa kāu pilikino iā mākou.ʻO kā mākou hui pū e hoʻolaha i kāuʻike pilikino i kekahi mauʻaeʻia.

Hoʻouna